(+30) 211 40 90 010 - (+30) 694 48 78 203

info@geoline.gr

Mirë se erdhët në faqen e internetit të GEOLINE.

Jemi një kompani ndërtimi arkitektonike me një game të gjërë në sktorët e:

-Rinovimit të dyqaneve,zyrave dhe shtëpive.
-Ndihmë për shtetasit e huaj që dëshirojnë të blejnë pronë private në Greqi.

Kemi bashkëpunëtorët e duhur që ju ofrojnë shërbimet e tyre me shpejtësi dhe cilësi. Ofrojmë shërbime të specializuara për të gjitha llojet e rinovimit. Ne ofrojmë një shërbim personal dhe miqësor për tu përgjigjur pyetjeve tuaja dhe për tju shpeguar ligjin Grek për pronat.Një rrjet komisioneresh si në Athinë dhe në veçanti në të gjithë ishujt e Greqisë është në gjëndje të gjejë pronat që ju dëshironi.

Ne propozojmë dhe ju vendosni.