(+30) 211 40 90 010 - (+30) 694 48 78 203

info@geoline.gr

MANAXHIMI I PRONËS

GEOLINE ofron një gamë të gjërë shërbimesh në lidhje me administrimin e pronës private. Siguron pakon e plotë vjetore të faturuar dhe pa shpenzime të fshehura. Na lëni ne të kujdesemi për pronën tuaj. Ne përshtatim nevojat për manaxhim dhe mirëmbajtje ne një program të kompletuar.