(+30) 211 40 90 010 - (+30) 694 48 78 203

info@geoline.gr

NDËRTIMI I PRONËS

GEOLINE mund të trajtojë çdo llojë objekti në çfarë do gjëndje dhe madhësi që të jetë. Përvoja jonë garanton projektimin më të mirë,me çmimin më të ulët ndërtimi, për një projekt me kualitet të lartë estetik. Planifikojmë hapësirën e pronës sipas nevojave tuaja,sipas personalitetit tuaj dhe sipas stilit të jetesës tuaj. Ne ofrojmë klientit ndihmën tonë të rëndësishme për të vendosur dizenjatimin por dhe materialet që do përdoren gjat ndërtimit. Punojmë bashk me ju për të gjetur sa më shumë zgjidhje të mundshme. Japim pronën me çelsat në dorë me çmim 1.200,00E /mk dhe 15 vjet garanci.