(+30) 211 40 90 010 - (+30) 694 48 78 203

info@geoline.gr

BLERJA E PRONËS

Ne qoftë se interesoheni për blerje prone private në Greqi GEOLINE ju ofron mbështetje të rëndësishme gjat gjithë procesit. Greqia është një nga destinacionet turistike më të preferuara ne botë dhe, investorët mund të gjejnë një gamë të madhe pronash me çmime të arsyshme. Kemi mbi 15.000km bregdet, 190.000 plazhe dhe 6.000 ishuj dhe klima e mesdheut është e përshtatshme për turizëm pothuajse gjithë vitin. Pas organizimit të suksesshëm të lojrave Olimpike në 2004 Greqia u bë qëndra e tregut turistik dhe bëri një hap të madh në vizitat e turistave.

Blerja dhe pronësia e një prone në Greqi është e thjeshtë. Ne bazë të ligjit të huajt mund të blejnë pronë të pa tundur pothuajse në të gjitha zonat e Greqisë përveç zonave kufitare, në të cilat ka disa kufizime per banorët jashtë E.E. Çmimi i blerjes së një prone private varet nga, se sa e re, është ndërtesa. Gjithashtu në bazë të një ligji të ri në Greqi, një i huaj qe shpenzon 250.000E ose më shumë për të blerë pron në Greqi fiton vizë 5 vjeçare me mundësi ripërtëritje.