(+30) 211 40 90 010 - (+30) 694 48 78 203

info@geoline.gr

RINOVIMI

GEOLINE i jep rëndësi të madhe rinovimit të  shtëpisë ose abjentit të punës. Rinovimi i një shtëpie përmirëson cilësinë e jetës për njerzit që jetojnë aty dhe shton vlerën e pronës tuaj. Rinovimi i abjentit të punës rrit prodhimin e punëtorëve dhe sigurisht numrin e klientave. Diskutojmë me klientin nevojat dhe dëshirat e tij në mënyrë që ti bëjmë një propozim sa me të mirë.

Kemi nje grup inxhinierash (arkitekt-inxhinier teknik-dizenjator-inxhinier mekanik) por dhe një grup teknikësh me përvojë dhe kështu përgjigjemi në çdo projekt rinovimi.

Kompania jonë ofron të gjitha shërbimet e një rinovimi.

-Sugjerime të larta esketike kai dizajn bashkëkohor.

-Buxhetin para fillimit të rinovimit.

-Nxjerjen e lejes së ndërtimit ose rinovimit.

-Shembje-rrëzime

-Ndërtime me cilësi të lartë dhe materiale të forta.

-Përmirësimin e energjisë (izolime-energji diellore).

-Program mirëmbajtje.